Zeefdruktafel – Deel 3
35€ per dagdeel
Omschrijving

**We zijn momenteel op woensdag en vrijdagmiddag open voor individuele verhuur. Mocht je op andere momenten willen boeken kan dit in overleg via lab@dewasserij.cc**

Zeefdruktafel voor textiel van 6 meter lang. Voor deze prijs boek je een stuk tafel van 200x130cm om textiel op te zeefdrukken. Meerdere stukken reserveren is mogelijk. De tafel is alleen voor het printen met watergedragen inkten. 

De tafel is zacht en heeft een lijmlaag om te zorgen voor een zo strak mogelijk resultaat, zelfs als je in meerdere lagen print. Bij onze werkplaatsbeheerder kun je transparante, dekkende en puff inkten kopen, maar je mag ook je eigen inkt meenemen. Als je van tevoren aangeeft welke zeef je wilt gebruiken, zorgen we ervoor dat ze voor je klaar staan in de droogkast. Beschikbare formaten zijn 31x31 cm, 31x50 cm, 50x80 cm en 90x120cm. Belangrijk: zorg ervoor dat je de transparant films zelf meebrengt. We hebben momenteel geen printer om deze ter plaatse te printen.
Mocht je vragen hebben over inkt, je print of andere toepassingen, stuur dan een mail naar: lab@dewasserij.cc

Adres
Sint-Agathastraat 54
3037 SH Rotterdam

druktechnieken
textiel
Neem voor meer informatie contact op met De Wasserij.

Heb je al een account? Inloggen.

Sterkte-indicator

Hint: het wachtwoord moet minimaal twaalf tekens lang zijn. Gebruik hoofd- en kleine letters, nummers en tekens zoals ! " ? $ % ^ & ) om het sterker te maken.


Je hebt als SKAR huurder mogelijk recht op korting bij het huren via SKAR Space. Neem contact op met SKAR Space voor meer informatie over mogelijke kortingen.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.