Meest Gestelde Vragen

Hoe werkt het?
Werkplekken zijn via deze website te boeken. Je kunt een selectie maken in wat je wil doen (fotografie, textiel, et cetera) of waar je wil werken (SKARspace, Makerdam et cetera). Heb je een keuze gemaakt, dan zul je moeten inloggen om verder te gaan.
Wat is een screening?
De eerste keer dat je ergens gebruik van wil maken moet je door de beheerder gescreend worden. Het kan zijn dat je dan eerst een kleine cursus nodig hebt: niet iedereen kan zomaar met een zeefdruktafel overweg. Als dat goed gaat, kan je voortaan boeken wanneer het jou uitkomt (en wanneer de werkplek vrij is).
Hoe maak ik een boeking?
Je kunt bij iedere werkplek zien welk moment hij vrij is. Als je een moment gekozen hebt door erop te klikken, kan je hem boeken en ga je naar de afrekenpagina. Als de betaling verwerkt is, kan je op het geboekte tijdstip aan de gang.
Kan ik zonder ervaring aan de slag?
Ja, dat kan. Maar je zal eerst – waar het nodig is – een introductiecursus moeten volgen. Dat verschilt per te bedienen apparaat. Als de werkplaatsbeheerder akkoord is, dan kan je voortaan aan dat apparaat werken en boeken wanneer je dat wil.
Kan ik altijd terecht?
Je kan terecht tijdens de openingstijden van het gebouw. Dat zal per locatie verschillen, maar de tijden die beschikbaar zijn staan op de website.
Zijn er kortingen of abonnementen mogelijk?
Het kan zijn dat je vaker dan één keer van een plek of een apparaat gebruik wil maken. Dan is het natuurlijk prettig als je ook wat korting zou kunnen krijgen. Dat kan. Ben je hierin geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar SKAR Space.
Ik huur al een atelier via SKAR, krijg ik dan voordeel?
Ja, als huurder krijg je voordeel. Neem hiervoor contact op met SKAR Space.
Wat is een credit?
Een credit staat voor 1 euro. SKARspace gebruikt dit systeem, omdat je dan in staat bent om zonder steeds opnieuw te hoeven afrekenen op meerdere plekken tegelijk kan boeken. Als je betaalt, krijg je voor dat bedrag een tegoed in credits. Dat tegoed is in iedere SKARspace-plek in te zetten
Annuleren
Als je een plek geboekt hebt, kan je hem tot 48 uur van tevoren annuleren. Je kan dan op een ander moment weer boeken, zonder dat je opnieuw hoeft te betalen. Dat werkt via het systeem van credits. Je kan dan zelf een andere werkplek boeken met de credits die je dan al hebt.